De Community Dag stond onder andere in het teken van onze rebranding naar Pantyr. Als organisatie hebben wij de afgelopen 6 maanden veel verandering doorgemaakt. Ook de doorontwikkeling van Atlas kreeg de nodige aandacht. In samenwerking met onze Atlas Plus klankbordgroep hebben wij in een half jaar tijd veel functionaliteiten toegevoegd aan het platform. Met trots hebben wij deze ontwikkelingen gepresenteerd en vragen van de deelnemers beantwoord.
Onze stagiairs van de TU Delft gaven een demo van hun Relatie Netwerk Visualisatie project in Atlas. De vijf studenten hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan deze nieuwe functie, en met resultaat! Relatie Netwerk Visualisatie maakt het mogelijk om met Atlas eenvoudig verbanden te zien tussen meldingen, dossiers en andere data. Dit gaat gemeenten helpen in hun onderzoek naar malafide praktijken.
Esmée en Loek presenteerden namens gemeente Hilversum een onderzoek naar het gebruik van Meld een Vermoeden in hun gemeente. De gemeente Hilversum werkt inmiddels 2 jaar met ons meldpunt voor ondermijning en deed onderzoek hoe zij de meldingsbereidheid van hun medewerkers kan verhogen. Ben je nieuwsgierig naar de resultaten van dit onderzoek? Neem dan contact op met Esmée van gemeente Hilversum.
Peter, programmaleider aanpak ondermijning Peelland, heeft ons op de hoogte gebracht van de samenwerking in de Peelland regio. De aanpak van het Peelland Interventie Team is inspirerend, en de manier waarop Peter vertelt over uitdagingen en successen is enthousiasmerend.
Ter afsluiting van het programma hebben wij ook de Pantyr Awards ‘22 uitgereikt. Felicitaties aan de winnaars! De prijs voor Beste Nieuwkomer ‘22 werd gewonnen door gemeente Goeree-Overflakkee. De prijs voor Kennisdeler ‘22 ging uiteraard naar huis met gemeente Hilversum. De derde en laatste Pantyr Award zal binnenkort worden uitgereikt aan de winnende gemeente.
Tot de volgende editie!